Aktuellt på HJ MIND

Stress på arbetsplatsen? Boka stresshanteringskurs för hösten innan midsommar och få rabatt!

Stress är en av vår tids största folksjukdomar och som skapar lidande både mentalt och fysiskt. På många arbetsplatser har vi sett en skillnad i stressnivån som har ökat. Vissa menar att det har är pandemin medan andra menar att det är våra livsstilar. Oavsett vilket är det kostsamt ekonomiskt och psykologiskt för både företag och individen. Med enkla knep (som kräver träning) kan vi lära oss att hantera motgångar och bli mer motståndskraftiga.

Vi erbjuder workshop i stresshantering för hela arbetsgruppen där ni får konkreta verktyg anpassade efter just era utmaningar. Läs mer under våra tjänster eller ta kontakt med oss och berätta om er verksamhet.

För er som inte kan vänta till hösten, finns tider kvar innan sommarsemestern.

Må väl och var rädda om er.

HJ MIND

I maj började vår ledarskapsutbildning som består av tre ben: stresshantering, konflikthantering och personlig utveckling. Ledarna har fått grundläggande kunskaper om hur hjärnan fungerar under stress samt fått verktyg i att hantera sin egen stress. Fram till nästa tillfälle har de fått kurslitteratur och två korta meditationer för att komma närmare sin egen stresshantering. Meditationerna finns även uppladdade under gratis ljudfiler. Grunden i att hantera stress är att i första hand förstå den utifrån där du befinner dig. Du behöver som ledare veta hur dina egna copingstrategier ser ut för att kunna möta dina medarbetare och hjälpa de vidare. Gruppen fick även öva på att lösa problem som kan uppstå i just deras verksamheter uppdelade i olika grupper.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *