FÖRETAG

privatpersoner

kontakt

Modernt Ledarskap

HJ Mind ger en utbildning som heter Modernt ledarskap. Den omfattar 3 heldagar i Stockholm. Modernt ledarskap handlar om att utveckla de personliga egenskaper och färdigheter som krävs för att vara en framgångsrik ledare. Utbildningen inkluderar att du utvecklar en stark självmedvetenhet, att lära dig hantera stress och motgångar, att utveckla en positiv och inspirerande kommunikationsstil och att bygga goda relationer med medarbetarna. Utbildningen bygger på emotionell intelligens som är enligt modern forskning är en av de viktigaste intelligenserna för att utveckla sig själv, andra och för att främja en positiv tillväxt.  Utbildningen bygger på neurovetenskap och mindfulness. Det är just därför som utbildningen är en av världens populäraste ledarskapsutbildningar.

Några av de viktigaste principerna för modernt ledarskap som ingår i utbildningen inkluderar:

  1. Självmedvetenhet: Att ha en stark självmedvetenhet är avgörande för att utveckla en autentisk ledarstil. Genom att känna till sina styrkor och svagheter kan man utveckla en ledarstil som är anpassad till ens personlighet och förmågor.
  2. Utveckla kommunikationsfärdigheter: Kommunikation är en nyckelkompetens för alla ledare. Genom att lära sig att kommunicera på ett öppet och ärligt sätt, att lyssna aktivt och att vara tydlig och konkret kan man bygga förtroende och inspirera medarbetarna.
  3. Lär dig att hantera stress och motgångar: Att vara en ledare innebär ofta att man måste hantera stressiga situationer och motgångar. Genom att utveckla strategier för att hantera stress och press kan man upprätthålla produktiviteten och fokus även under svåra omständigheter.
  4. Uppmuntra till lärande: Att uppmuntra medarbetarna att lära sig och utvecklas är en viktig del av ledarskapet. Genom att uppmuntra till lärande och utveckling kan man skapa en kultur av kontinuerlig förbättring och innovation.
  5. Bygg goda relationer: Att bygga goda relationer med medarbetarna är avgörande för att skapa en positiv arbetsmiljö och en stark laganda. Genom att visa omtanke, respekt och uppskattning för medarbetarna kan man skapa en känsla av tillit och samhörighet.

Genom att utveckla de personliga egenskaper och färdigheter som krävs för ledarskap kan man skapa en positiv och produktiv arbetsmiljö där medarbetarna känner sig motiverade och inspirerade att arbeta mot gemensamma mål.

FAKTA

Var: Stockholm

Datum: Våren 2024

Upplägg: 3 dagar

Kostnad: 26.850 SEK exkl.moms

Ingår:

  • Mat
  • Lokal
  • Utbildningsmaterial

Krav: Inga förkunskaper

Vill du veta mer eller göra en anmälan →

Om ert företag är intresserade av en egen utbildning, kan detta ordnas då behöver ni vara minst 10 personer.