FÖRETAG

privatpersoner

kontakt

Utbildning Modernt ledarskap

Skräddarsydd för chefer och ledare inom för kultur, media, Film- och TV- branschen. 2 dagar

Passar alla i ledande position eller personer som har självledarskap som t ex vd, producent, produktionschef, dramachef, linjeproducent eller produktionsledare etc. Utbildningen bygger på en av världens populäraste ledarskapsutbildningar. Redan nu har över 40 000 ledare gått den.
 
Empatiskt ledarskap är ledarskap framtaget genom forskning på Stanford University kring vad som skapar en bra ledare och bygger på emotionell intelligens. Det används med framgång av IKEA, Spotify, Google mfl. Empatiskt ledarskap är en ledarskapsstil som passar väldigt bra i en bransch där du behöver skapa teamkänsla, tillit och engagemang på kort tid under stor press med människor med olika bakgrunder och erfarenheter. Empatiskt ledarskap har också förmåga att få medarbetare att växa och vilja vara kvar i bolaget eller projektet.

Vad utmärker en utmärkt ledare från en ok ledare? Det är inte IQ eller din erfarenhet som nödvändigtvis är din bästa egenskap enligt forskning. Det är 5 kompetenser som är avgörande för att maximera din egen och andras prestation. Kompetenserna är: självkännedom, självreglering, motivation, empati och social kompetens. De flesta av oss har mer naturlig fallenhet för vissa kompetenser medan andra kompetenser behöver förstärkas. Just det kommer vi fokusera på dessa två dagar – att förstärka kompetenser samt öka vår självmedkänsla och medkänsla för andra.

Vi gör även en del övningar i medveten närvaro.

Du får:

  • Lära känna dina styrkor samt lära dig att stärka dessa.
  • Förståelse för psykologiska processer bakom människors beteenden.
  • Utveckla ditt självledarskap och personlig utveckling

Datum: 6 och 7 mars

Plats: Stockholm, Hälsans Hus

Kostnad: Early bird fram till och med 24 december 8.900 SEK/person (exkl.moms)

11.900 SEK/person (exkl. moms) i priset ingår mat, fika, kurslokal och kursmaterial

Sista anmälningsdag: 16 februari
Antal platser är begränsade

Vill du veta mer eller göra en anmälan →

Om ni är fler än 3 personer från samma bolag får ni 30 % rabatt. Inklusive early bird erbjudandet.

Om du vill köpa kurser, workshops eller utbildningar exklusivt till ert bolag så förhandlas kostnaden och datum separat.
Kontakta kursansvarig Hoda J. Brännerud

SFI:s hemsida där du kan läsa om ekonomiskt stöd: www.filminstitutet.se